Laget pikekyss / Marengsroser for en tid tilbake.
Noen uskyldige hvite og rene, andre fikk en sukkersøt rosafarge.
Lagde roser med Wilton 1B tip
Synes du ikke det er litt kjedelig å se perfekte bakeverk i alle disse bakebloggene?
Vel, hos meg blir det ikke alltid vellykket.. :)
Vel, hos meg blir det ikke alltid vellykket.. :)
Og denne gangen stod de nok litt for lenge i ovnen..
Ooops..
Ooops..
Men de er fullt spisbare, så de går nok ned! Men de er nok litt bedre når de fremdeles har litt myk marengs inni seg. Bedre lykke neste gang! ♥
Hej,
SvarSlettJag jobbar för sajten AlleOppskrifter.no och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Matbloggtoppen".
Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!
Här kan du se hur många som är med i Matbloggtoppen på AlleOppskrifter.no - http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen
Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Matbloggtoppen!
Gilla oss på Facebook! http://www.facebook.com/Alleoppskrifter
Med vänliga hälsningar,
Emilie
emilie@alleoppskrifter.no