torsdag 28. juni 2012

Marsipanroser og blomster


Når man først lager marsipanblomster, så hvorfor ikke lage noen ekstra som du kan ha i bakhånd?
Veldig kjekt å finne om du ikke har tid til å pynte muffins en dag, da kan du bare lage en enkel melisblanding, og putte på noen blomster du allerede har laget.


lys blå/turkis er en av mine to store favorittfarger.


Har noen gode tips på hvordan man kan lagre marsipan uten at den blir hard og ubrukbar, så setter jeg pris på det. Har prøvd både i plastpose, og i romtemp så vel som i kjøleskap.. Derfor lager jeg heller disse blomstrene som "tørkes" og kan brukes. De er jo fremdeles spisbare og gode, de er bare litt tørre.

(mindre sjangse for at de smelter på kaken/ cupcakene! )

Her har blomsten fått besøk av en sommerfugl laget med royal icing.
Super å lage om du har litt royal icing leftovers.

Rosa blomster er jo et must ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar