Min første pavlova kake. Med deilig vaniljekrem og frukt coctail og mandariner.
Neste gang skal jeg lage kaken høyere, og med større kant :)
tirsdag 16. april 2013
lørdag 6. april 2013
fredag 5. april 2013
Sjokoladekake med rosa ostkrem
søndag 23. desember 2012
lørdag 3. november 2012
Snart tårnkake tid
Ja, nå nærmer julen seg, og da hører det med mye koselig julebaking.
Men, siden jeg nå ikke har noe til kjøkken enda, så får bare fingrene klø enda litt lengre..
Men, siden jeg nå ikke har noe til kjøkken enda, så får bare fingrene klø enda litt lengre..
Men jeg må si jeg gleder meg til å lage kakemenn, tårnkake og andre godsaker til jul i vårt nye kjøkken!
Det blir så fint!!
..men det ser ikke så veldig fint ut enda.. Men det begynner å ligne litt nå.
Sakte, men sikkert
Sakte, men sikkert
søndag 7. oktober 2012
Mini pavlova
..eller et annet navn, jeg vet ikke helt hva disse kalles.
Har sett lignende på cafèen her, og det er rett og slett marengs stekt i muffinsformer, med krem og frukt.
Dette er resultatet da jeg prøvde å lage det selv
Har sett lignende på cafèen her, og det er rett og slett marengs stekt i muffinsformer, med krem og frukt.
Dette er resultatet da jeg prøvde å lage det selv
-Marengs ble sprøytet i muffinsformer
-etter litt steking ble marengsen en smule liten. Jeg burde nok brukt muffinsformer for store muffins.
For å sørge for at det ble krem også inne i marengsen, lagde jeg et lite hull med en kniv..
For å sørge for at det ble krem også inne i marengsen, lagde jeg et lite hull med en kniv..
- .. og sprøytet vaniljekrem inn i hullet, og avsluttet med en rose på toppen.
- Pyntet med ferske jordbær og mandarinbåter.
Søtt, og veldig godt!
Tok meg også den frihet og pyntet litt med noen perler i tillegg.
Alt i alt synes jeg de ble ok :)
Det ble hvert fall veldig gode, og det er jo det viktigste! Men til neste gang så blir det nok litt mer marengs i formene, samt å bruke store muffinsformer.
Det ble hvert fall veldig gode, og det er jo det viktigste! Men til neste gang så blir det nok litt mer marengs i formene, samt å bruke store muffinsformer.
Abonner på:
Innlegg (Atom)